Hils på våre digitale medarbeidere (RPA)

Vi i TheVIT har tre digitale kollegaer som hver dag – og natt – jobber med arbeidsoppgaver som tidligere ble utført av mennesker.

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. Hils på våre digitale medarbeidere (RPA)
Web 1920 1
Publisert 07 jun. 2024

Digitale medarbeidere er RPA

RPA, eller robotisert prosessautomatisering, er en teknologi som brukes til å automatisere repetitive og tidkrevende arbeidsoppgaver. RPA-løsninger kan utføre oppgaver på tvers av system og kan samhandle med brukergrensesnittet på datamaskiner ved å simulere menneskelige handlinger.
Robotisert automatisering av rutineoppgaver gir en enorm tidsbesparelse. Digitale medarbeidere kan utføre arbeid innen regnskap og finans, HR og administrasjon, eller datainnsamling og databehandling. Manuelle og repetitive arbeidsoppgaver som normalt blir utført av flere ansatte kan enkelt overføres til en digital medarbeider.

Finn Helga og Robin jobber effektivt med arbeidsoppgaver innen salg marked HR og okonomi
Finn Helga og Robin jobber effektivt med arbeidsoppgaver innen salg marked HR og okonomi

Dedikert arbeidskraft

En digital medarbeider er en særs effektiv ansatt. Når en digital medarbeider er satt inn i oppgavene kan hen jobbe 24 timer i døgnet, 365 dager i året – uten sykefravær eller feriedager. Uansett hvilken bransje du jobber innen vil RPA kunne effektivisere manuelle og repetitive arbeidsoppgaver og frigjøre arbeidstid og kraft. En digital medarbeider er et enkelt steg mot en mer automatisert arbeidshverdag. Med en utrettelig arbeidskraft og innsats har Finn, Helga og Robin lettet på arbeidsmengden i flere av våre avdelinger. Og ja, de er «roboter», eller digitale medarbeidere som vi kaller dem.

Kontakt oss om du ønsker å høre hvordan du kan «ansette» din egen digitale medarbeider – vi hjelper deg på veien!


Les mer om digitale medarbeidere (RPA)