Placeholder image

Bli med i et offensivt kompetansemiljø preget av lagånd, kvalitet og kundefokus!

I TheVIT er vi opptatt av å gi våre ansatte muligheter til å utvikle seg både profesjonelt og personlig samt realisere sitt potensial. Som en av oss vil du jobbe i team i et dynamisk kompetansemiljø, anvende ny teknologi og levere innovative løsninger til våre kunder. Slik skaper vi verdi for våre ansatte og kunder!

Navnet vårt gjenspeiler at vi skaper verdi og løsninger for våre kunder ved å anvende teknologi og tenke nytt. For å realisere dette arbeider vi i team hvor 2+2 alltid blir mer enn 4! Vår metode og tilnærming tar vare på behovet for løpende drift samtidig som vi alltid fokuserer på forbedring og ser etter muligheter for forretningsutvikling.

I TheVIT har vi en offensiv og kunderettet kultur, preget av resultatorientering, samarbeid og kvalitet.

er du klar for nye utfordringer?

Dersom du synes dette høres spennende ut, ønsker vi gjerne å høre fra deg. Se våre ledige stillinger nedenfor. Om vi for tiden ikke har noen ledige stillinger, eller du ikke finner stillinger som passer deg, kan du sende oss en åpen søknad hvor du forteller oss hvorfor vi bør ta en prat med deg!

Sammen med oss kan du bli med på vår reise mot en ledende posisjon i Norge og Norden med et leveransekonsept for tjenester tilpasset fremtidens behov!

Sammen skaper vi suksess for våre kunder!

Våre ledige stillinger