Placeholder image

Bli med i et offensivt kompetansemiljø preget av lagånd, kvalitet og kundefokus!

I TheVIT er vi opptatt av å gi våre ansatte muligheter til å utvikle seg både profesjonelt og personlig samt realisere sitt potensial. Som en av oss vil du jobbe i team i et dynamisk kompetansemiljø, anvende ny teknologi og levere innovative løsninger til våre kunder. Slik skaper vi verdi for våre ansatte og kunder!

Navnet vårt gjenspeiler at vi skaper verdi og løsninger for våre kunder ved å anvende teknologi og tenke nytt. For å realisere dette arbeider vi i team hvor 2+2 alltid blir mer enn 4! Vår metode og tilnærming tar vare på behovet for løpende drift samtidig som vi alltid fokuserer på forbedring og ser etter muligheter for forretningsutvikling.

I TheVIT har vi en offensiv og kunderettet kultur, preget av resultatorientering, samarbeid og kvalitet.

er du klar for nye utfordringer?

Dersom du synes dette høres spennende ut, send noen ord om deg selv sammen med din CV til karriere@thevit.no. Vi vil gjerne vite hva som gjør at du synes en stilling hos oss høres spennende ut. Vi tar deretter kontakt med deg for en uforpliktende prat.  

Sammen med oss kan du bli med på vår reise mot en ledende posisjon i Norge og Norden med et leveransekonsept for tjenester tilpasset fremtidens behov!

Sammen skaper vi suksess for våre kunder!

Økonomisjef - controller - Regnskapsfører - HR bUSINESS pARTNER?

Har du erfaring som økonomisjef, controller, regnskapsfører eller som revisor? Eller er du kanskje rådgiver innen økonomi, regnskap, økonomisk analyse eller HR og har lyst på nye utfordringer? Da er TheVIT noe for deg!

Vi ser etter deg som liker å være diskusjonspartner og veileder for kunder og som tenker nytt og innovativt. Du anvender ny teknologi for å skape verdi for kunder! 

Som en av oss, en VIT-er, arbeider du som økonomisjef, controller, regnskapfører, HR business partner, eller som rådgiver for flere virksomheter i våre kundeteam. Du jobber i et bredt og sammensatt kompetansemiljø hvor du kan utvikle deg faglig og personlig, sammen med kunder og dyktige kolleger. Et annet viktig aspekt ved jobben er å bidra til videreutvikling av våre tjenester.

Vi skaper verdi og innovative løsninger for stadig flere kunder og har behov for deg i vårt team!